A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu! Canımızı sıkan tek şey… – Son dakika A Milli Futbol Takımı haberleri

tarafından
13
A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu! Canımızı sıkan tek şey… – Son dakika A Milli Futbol Takımı haberleri

[ad_1]



A Milli Takım‘da teknik direktör Vincenzo Montella, düzenlenen sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. EURO 2024‘e umutlu baktığını belirten Montella, “Şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini düşünüyorum. Canımızı sıkan şey yaşadığımız tesadüfi sakatlıklar” ifadelerini kullandı.

İşte o sözler…

“Burada olduğumuz için mutluyuz. İlk görevimiz tüm milletimizi gururlandırmak. Bunu nasıl yapmalıyız, sahada alacağımız sonuçlar çok önemli. Çok yakın bir geçmişte burada (Almanya) olma fırsatı bulmuştuk ve onların sevgisine tanıklık ettik. O yüzden burada olduğumuz için çok mutluyuz.”

“ÇOK İYİ BİR TEMELİMİZ VAR”

“Geniş kadroyla başladığımız günden itibaren sakatlıklarımız oldu. Sonrasında tesadüfi sakatlıklar da yaşadık. Enes Ünal, Ozan Kabak gibi. Bunlar bizi çok üzdü. Ufak tefek sakatlıklar var ama buna endişeyle bakmıyorum. Çünkü çok iyi bir temelimiz var.”

“CANIMIZI SIKAN TEK ŞEY…”

“Dürüst olmak gerekirse, hazırlık maçlarını seçerken çok yakın gelecekte karşılaşabileceğimiz rakipler gibi, onların seviyesinde olmasını istedik. Bu maçlarla birlikte deneyim açığını kapatmak çok önemliydi. Şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini düşünüyorum. Canımızı sıkan şey yaşadığımız tesadüfi sakatlıklar”






[ad_2]

Kaynak