A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella konuşuyor | CANLI – Son dakika Haberler haberleri

tarafından
25
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella konuşuyor | CANLI – Son dakika Haberler haberleri

[ad_1]



A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçı öncesi konuşuyor.


Basın toplantısını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz…






İŞTE MONTELLA’NIN SÖZLERİ:


Merih’e verilen cezanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Merih ile konuştuğumda siyasi değil tarihle alakalı, Türk olmanın gururunu taşıyan bir sembol olduğunu söyledi. Karar mercileri başka bir yorum kattılar. Eksik olacağı için üzüntülüyüz ama bizi tam tersi motive edecek. Yanlış yaptıklarını biliyoruz.


Her maç farklı, her maçın stratejisi farklı. Her zaman en iyi 11’i sahaya süremiyorsunuz. Her oyuncu ne yapması gerektiğini biliyor. Ben hepsiyle gurur duyuyorum. Bu seviyeye geldiğinizde ideal 11 diye bir şey kalmıyor.


Hocanın rolü her şeyin sorumluluğunu üstlenmektir. Bu yüzden eleştiriyi kabul etmek zorundayız. Eleştiriyi kaldıramıyorsanız Teknik direktörlük yapamazsınız.




İŞTE FERDİ’NİN SÖZLERİ:


Bence Merih’in yaptığı o işaret siyasi bir anlamı yansıtmıyordu. Bunu asla adil olarak görmüyoruz. Diğer oyuncular da bu şekilde düşünüyor.


Hollanda’nın bireysel anlamda çok kaliteli oyuncuları var. Cody ile birlikte oynadım. İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Biz de sahaya tutkuyla çıkıyoruz. Çok güzel bir maç olacak


5 yıl önce bambaşka bir oyuncuydum. Başka bir mevkide oynuyordum ve Hollanda forması giyiyordum. 2 yıl önce Türkiye’yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım. Bu formayı giydiğim için gururluyum.




[ad_2]

Kaynak